Bumrungrad investeert in de eerste campus van Thailand in Phuket om een ​​boetiekziekenhuis met 150 bedden en een geavanceerd diagnostisch centrum te bouwen

PERSBERICHT:

Bangkok, Thailand - Bumrungrad International Hospital heeft zijn plan aangekondigd om een ​​150 te bouwen-bed boetiekziekenhuis en geavanceerd diagnostisch centrum in Phuket, Thailand. De verhuizing maakt deel uit van de strategie van Bumrungrad om zijn wereld uit te breiden-klasse medische diensten aan de high-potential markt in de provincie Thailand, te beginnen met Phuket, de grote stad in het zuiden van Thailand. Het nieuwe ziekenhuis zal worden gebouwd volgens de strategie van Bumrungrad om patiënten gepersonaliseerde zorg en innovatieve medische technologie te bieden.

Phuket is een hoogtepunt-waardevolle locatie voor zaken, toeristen, emigrantengemeenschappen en hoog-inkomen buurtbewoners. Bumrungrad zal zijn internationale standaard van kwaliteit en veiligheid voor patiënten naar de inwoners van Phuket brengen en hen de mogelijkheid bieden om medische behandeling te krijgen met Bumrungrad's standaard van uitmuntendheid op het gebied van klinische resultaten, medische technologie en innovatie, en patiëntendiensten. Deze campus in Phuket is het bewijs van de visie van Bumrungrad om de meest vertrouwde bestemming voor gezondheidszorg en welzijn te worden. De geschatte kosten van de Bumrungrad Phuket-campus zijn 4.3 miljard Thaise Baht. De site van de 16.3 rai. De campus van Bumrungrad Phuket zal worden gevestigd in de buurt van de legendarische Blue Canyon Country Club van Phuket, op slechts ongeveer 3 kilometer van de internationale luchthaven van Phuket. Bumrungrad Phuket verwacht dat de bouw zal beginnen zodra alle benodigde vergunningen zijn verleend.

Mr. David Thomas Boucher, Bumrungrad's Chief Partnerships Officer en projectleider, merkte op: "We vinden de Phuket-markt om verschillende redenen aantrekkelijk. Ten eerste heeft het eiland Phuket meer dan 450,000 inwoners. Dit is belangrijk omdat, net als bij Bumrungrad in Bangkok, onze eerste en belangrijkste focus ligt op lokale Thaise en expatpatiënten. Ten tweede ontving Phuket er ongeveer 5.4 miljoen bezoekers vooraf-pandemie, met als top zes landen van herkomst van bezoekers: China, Rusland, Duitsland, Australië, het VK en Frankrijk, en momenteel is het toerisme in Phuket weer robuust - zeer goed hersteld sinds de post van Thailand-pandemie re-halverwege openen-2022. Tot slot is het belangrijk om op te merken dat bijna de helft van de wereldbevolking binnen een straal van zes ligt-uur vliegen van Phuket. '

Mr. Rajeev Rajan, Chief Business Development Officer voor internationale markten van Bumrungrad, voegde toe: "Daarnaast zijn we met 100% vol vertrouwen dat de 38 luchtvaartmaatschappijen die op Phuket vliegen de groei van internationaal medisch toerisme in Phuket zullen bevorderen. Bij aankomst in Phuket krijgen deze patiënten toegang tot de 24 buitenlandse consulaten op het eiland. We zijn ons terdege bewust van de vele patiënten die jarenlang van Phuket naar Bangkok zijn gereisd om diensten van ons te ontvangen. Onze uitbreiding naar Phuket zal de toegang tot zorg gemakkelijker en tijdiger maken. '

Fase één van de Bumrungrad Phuket-campus omvat een 150-bed boutique ziekenhuis, een geavanceerde diagnostische & anti-verouderingscentrum, samen met een parkeerplaats om comfortabel voertuigen van patiënten, bezoekers, artsen en personeel te huisvesten. Eenmaal voltooid, omvatten de diensten die worden aangeboden op de nieuwe Phuket-campus: VitalLife Wetenschappelijk Wellnesscentrum en Anti-Veroudering, familie- en interne geneeskunde, cardiologie, orthopedische chirurgie en wervelkolomchirurgie, cosmetische chirurgie, genderbevestigende zorg, urologie en vele andere

De uitbreiding van het Bumrungrad Phuket-project zal niet alleen vertrouwen wekken bij de lokale bewoners van Phuket, maar ook bij expatgemeenschappen, zakenmensen en medische toeristen om ervaring op te doen met een ziekenhuis van internationale standaard. Bumrungrad gelooft ook dat dit project vertrouwen zal wekken in de Thaise gezondheidszorg als een van 's werelds topbestemmingen voor wellness en gezondheidszorg.. Een van de grote voordelen is het genereren van inkomsten voor de lokale gemeenschap en het creëren van ongeveer 500 nieuwe banen op de Bumrungrad Phuket-campus.

De uitbreiding van Bumrungrad naar Phuket is een belangrijke mijlpaal in haar missie om wereld te bieden-eersteklas gezondheidsdiensten aan patiënten in heel Thailand en de wereld. De nieuwe campus zal de hoogste standaard van medische zorg naar Phuket brengen, een hoogtepunt-potentiële markt voor zorgdiensten. Bumrungrad is verheugd om haar diensten uit te breiden naar Phuket en patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.