Verdachte gearresteerd na vermeende diefstal van auto van buitenlander in Phuket

Phuket -

Een verdachte werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een auto had gestolen van een buitenlander in Phuket.

Het Central Investigation Bureau (CIB) meldt deze week dat ze een Thaise mannelijke verdachte (naam en leeftijd werden niet gegeven) uit Udon Thani, Noordoost-Thailand, hebben gearresteerd bij een benzinestation in Patiew, Chomphon, Zuid-Thailand.

De arrestatie kwam nadat de verdachte naar verluidt een SUV had gestolen van een onbekende buitenlander in een woonwijk in Koh Kaew, Mueang Phuket. Hij was klaarblijkelijk van plan de gestolen SUV in een buurland te verkopen.

De politie ontdekte ook dat de verdachte betrokken was bij veel eerdere zaken, zoals diefstal en illegale drugs.

De buitenlander was naar verluidt opgetogen toen hij zijn auto terugkreeg.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.