Belgische man schiet en pleegt zelfmoord op openbare schietbaan in Phuket  

Rawai-

Een Belg heeft zichzelf doodgeschoten op een schietbaan in Rawai.

De politie van Chalong werd op dinsdag (13 juni) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) middag op een schietbaan in Saiyuan. Politie, hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden op de schietbaan om het lichaam te vinden van een buitenlandse man die door de politie werd geïdentificeerd als de heer Christ, 52, Belgisch staatsburger. Zijn volledige naam werd ingehouden in afwachting van contact met de ambassade en de familie. Een enkele schotwond werd op zijn hoofd gevonden en in de buurt van zijn lichaam was een pistool.

Stafmedewerkers van de schietbaan vertelden de politie dat de buitenlander zei dat hij wilde oefenen met schieten en daarvoor het normale schiettarief had betaald. Hij was bij het schietblok en hij loste één schot op het doelwit voordat hij het pistool te plotseling op zichzelf richtte om door iemand te worden tegengehouden. De politie ontdekte dat de buitenlander in Phuket verbleef en een ex-pat was aangezien hij een motorrijbewijs en andere lokale documentatie had.

De naam van de reeks werd ingehouden in afwachting van een verder politieonderzoek.

Als jij of iemand die je kent depressief is, zoek dan hulp. TPN Media suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.