Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Kazachse man gearresteerd nadat Rus gewond raakte bij autoschieten, en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 5 juni 2023 t/m zondag 11 juni 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Er werd een inval gedaan in een illegale nachtclub in de stad Phuket omdat deze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijd openging en minderjarigen de zaal binnenliet.

Een andere illegale uitgaansgelegenheid in Phuket Town werd overvallen wegens vermeende opening tijdens de wettelijke sluitingstijd.

Dit zet een trend voort van regelmatige invallen gedurende de week.

2. Een aspirant-dief faalde na een poging tot inbraak in een bank in de oude binnenstad van Phuket. De dief brak vervolgens in in een bakkerij in de buurt.

Er wordt aangenomen dat de bankrover in spe wegreed nadat de sirene in de bank afging.

3. Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

Een 44-jarige Russische man is gewond geraakt door geweerschoten terwijl hij in een geparkeerde auto zat voor een café in Cherng Talay.

Een buitenlandse verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in Cherng Talay in een plaatselijk café.

Een Kazachstaanse verdachte is gearresteerd op Phuket International Airport nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in een populair café in Phuket. De verdachte is in eerste instantie beschuldigd van te lang blijven.

Een Kazachstaanse man, verdacht van het neerschieten van een Russische man die in zijn auto zat bij een populair Phuket Cafe, heeft alle beschuldigingen ontkend, inclusief opzet tot moord. In een vijver in Cherng Talay, Thalang, is een pistool gevonden waarvan wordt aangenomen dat het het wapen is dat bij de misdaad is gebruikt.

Op het moment van schrijven blijft de verdachte ondanks een aanzienlijke hoeveelheid bewijs zijn onschuld claimen.

4. Het Phuket Provincial Health Office (PPHO) doet onderzoek nadat veel studenten in Phuket diarree hadden gekregen.

Thailand zit in het regenseizoen en het weer is geschikt voor veel ziektekiemen die ziektes kunnen veroorzaken.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.