Meer drama tussen rivaliserende taxichauffeurs in Phuket

Phuket -

Een lokale taxichauffeur zou in het Thalang-district een taxi-auto met mobiele applicatie hebben aangevallen en erop zijn gesprongen met een buitenlandse passagier erin.

Mevr. Ben, achternaam geheimgehouden, 35, een vrouwelijke taxichauffeur, deed op zondag (11 juni) aangifte bij de politie van Cherng Talayth). Ze vertelde de politie dat ze een buitenlandse passagier had opgepikt van de Bolt-applicatie voor een restaurant in Bang Tao.

De Phuket Express merkt op dat de Bolt-aanvraag is gecertificeerd door het Phuket Land Transport Office.

Plots snelde een mannelijke taxichauffeur naar haar voertuig, raakte haar taxi fysiek en sprong op de voorkant van haar voertuig. Ze reed snel weg omdat haar buitenlandse klanten bang waren voor het incident.

Ze vroeg haar passagier, wiens identiteit werd onthouden, over het incident en de buitenlander zei dat het eng was, maar Phuket en Thailand zijn erg mooi en de buitenlandse toerist zal zeker terugkomen.

Nadat haar buitenlandse klant op hun bestemming was aangekomen, deed mevrouw Ben aangifte bij de politie met een dashcam-video van het incident. Mevrouw Ben verklaarde dat ze alle juiste papieren heeft om taxichauffeur voor Bolt te zijn en net zoveel recht heeft als elke traditionele taxichauffeur om klanten op te halen.

De politie onderzoekt naar verluidt het incident.

Vergelijkbare incidenten:

De chauffeurs beweerden dat de chauffeur van het app-aanmeldende busje van de toerist geen passagiers in de haven kon ophalen en zeiden tegen de toerist dat ze haar koffer daar weg moest slepen als ze van plan was om app-oproepdiensten te gebruiken.

Taxichauffeurs in Phuket worden door ambtenaren gevraagd beleefder te zijn nadat een buitenlandse vrouwelijke toerist uit een minibus in Phuket werd gedwongen door chauffeurs van andere busjes die in de haven van Phuket Rassada werkten.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.