Koning en koningin van Thailand bezoeken Phuket

Phuket -

Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn en Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana zaten de openingsceremonie voor bij het Hof van Beroep Regio 8 en het nieuwe Phuket Provincial Administration Centre aan Tha Kraeng Road in Talad Nuea, Phuket Town.

Op zondag (11 junith) Duizenden mensen wachtten om hun koning en koningin te eren langs de route vanaf Phuket International Airport. Deelname aan de openingsceremonie waren topfunctionarissen onder leiding van de Phuket -gouverneur Naroong Woonciew.

De ceremonie begon om 6 uur waar de koning en de koningin de eerste steen legden en 'padauk'-bomen plantten.

De koning en de koningin groetten en zwaaiden langs de route in de koninklijke auto die langzaam reed om mensen respect te laten betuigen. Hunne majesteiten keerden na de ceremonie terug naar Phuket International Airport.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.