68 babyzeeschildpadden komen uit en gaan de zee in in Phang Nga - VIDEO

Phang Nga-

Achtenzestig baby-zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan in het Similan National Park.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dit weekend dat er 68 baby-groene zeeschildpadden zijn vrijgelaten op het eiland Tachai in het Tai Mueang-district. Hun moeder-groene schildpad legde 77 dagen geleden in april 55 eieren op het eiland, 88.3 procent van de eieren kwam met succes uit.

Op een strand in het district Thai Mueang zijn zevenenzeventig zeeschildpadden gevonden.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.