Thailand dient de naam van koning Rama IX in voor de UNESCO-lijst van vooraanstaande persoonlijkheden van de wereld

PERSBERICHT:

Hij wijdde zich onvermoeibaar aan het verbeteren van de levensstandaard van de Thaise bevolking voor duurzame ontwikkeling. Zijn levenslange toewijding werd internationaal erkend en kreeg wereldwijde bijval. Zijne Majesteit schonk de Sufficiency Economy Philosophy aan zijn onderdanen. Deze filosofie is een fundamenteel principe van Thaise waarden, dat ook internationaal erkend is, en het heeft Thailand geleid naar het doel van duurzame ontwikkeling. Het legt de nadruk op een evenwichtig gebruik van materiële hulpbronnen, sociaal kapitaal, ecologische reserves en culturele rijkdom.

Eerder, tijdens de 41e sessie van de Algemene Conferentie van UNESCO, gehouden in Parijs tussen 9 en 24 november 2021, werden de namen van twee Thais, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Galyani Vadhana Krom Luang Naradhiwas Rajanagarindra en Phraya Srisundaravohara (Noi Achâryânkura), toegevoegd aan de lijst van UNESCO van Eminent Personalities of the World, wiens verjaardagen in 2022-2023 gevierd zouden worden.

BRON: PRD

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.