Meer weerwaarschuwingen voor Thailand

Thailand -

De Thaise Meteorologische Dienst (TMD) heeft gewaarschuwd voor zware regenval in heel Thailand met sterke wind en golven en mogelijke plotselinge overstromingen.

De TMD kondigde op vrijdag (9 juni) aan dat de regen in heel Thailand aanhoudt met zware regenval in sommige gebieden, vooral in het oosten en het zuiden en aan de westkust. Mensen moeten zich bewust zijn van de mogelijkheid van plotselinge overstromingen, vooral in de buurt van bergen en stroomgebieden. Golven in de bovenste Andamanse Zee zijn tot drie meter hoog en kunnen bij onweer meer dan drie meter hoog zijn.

Ondertussen zijn golven in de lagere Andamanse Zee en de Golf van Thailand tot twee meter hoog en kunnen bij onweer meer dan twee meter hoog zijn. Boten moeten voorzichtig varen en kleine boten moeten tot 11 juni aan de wal blijvene, 2023.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite van TPN Media.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/