UPDATE: Verdachte gearresteerd nadat een Russische man in zijn auto in Phuket was neergeschoten

Phuket -

Een buitenlandse verdachte werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat een Russische zakenman gewond raakte nadat hij was neergeschoten terwijl hij in een auto zat in Cherng Talay in een plaatselijk café.

Onze eerdere gerelateerde verhalen:

Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

Een 44-jarige Russische man is gewond geraakt door geweerschoten terwijl hij in een geparkeerde auto zat voor een café in Cherng Talay.

Nu voor onze update:

Dat heeft het Phuket Immigration Office donderdagochtend (8 juni) aan de Phuket Express verteldth) dat de hoofdverdachte is aangehouden bij een ticketbalie op de internationale terminal op de internationale luchthaven van Phuket. De buitenlandse verdachte werd geïdentificeerd als de heer Artur Legay, 49, een Kazachstaanse staatsburger.

De verdachte werd sinds gistermiddag gevolgd door relevante instanties nadat hij het toneel was ontvlucht nadat hij naar verluidt het slachtoffer Aleynikov Dmitry, 44, vier keer op zijn borst had geschoten. Meneer Dmitry overleefde het en was zelfs op de hoogte en in staat om zelfstandig te lopen en te praten na het incident. Hij verblijft in een ziekenhuis op het moment van schrijven en zal naar verwachting herstellen.

De heer Dmitry is een ex-pat in Phuket en lokale ondernemer.

De heer Legay zou naar aanleiding van het incident hebben geprobeerd Thailand te ontvluchten, maar hij had niet onmiddellijk alle vragen van de media of relevante wetshandhavingsinstanties beantwoord.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt zodra details worden vrijgegeven.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.