Dronken Britse man gearresteerd nadat hij het huis van een lokale bewoner op Lanta Island, Krabi, had beschadigd

FOTO: MGR

Krabi-

Een dronken Britse man werd gearresteerd nadat hij boos werd en een steen gooide naar het huis van een inwoner op Lanta Island, Krabi, omdat hij zijn mobiele telefoon kwijt was.

Mevr. Kanotha, achternaam achtergehouden, 20, deed aangifte bij de politie van Koh Lanta samen met videobewijs. Ze vertelde de politie dat een dronken buitenlandse man deze week om 2 uur een steen in een glazen deur gooide bij haar huis in het Sala Dan-subdistrict. De deur was kapot en de buitenlandse man liep weg. Ze zei dat ze de buitenlandse man niet kende en nog nooit problemen met hem had gehad.

De politie van Koh Lanta vertelde de Phuket Express dat een Britse man van 30 jaar na het incident werd gearresteerd. Hij had een motor gehuurd in Mueang Krabi. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij dronken was en zei dat hij boos was dat hij zijn mobiele telefoon kwijt was.

Hij stemde ermee in om de schadevergoeding te betalen waarvan de huiseigenaar zei dat het 30,000 Baht zou kosten om de glazen deur te repareren.

De naam van de verdachte werd ingehouden in ruil voor zijn akkoord met de financiële regeling, zei de politie van Koh Lanta.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.