Jonge Franse man en onbekende vrouw komen om nadat motor in botsing komt met auto in Patong, Phuket

Patong-

Een Franse man en een onbekende vrouw zijn om het leven gekomen nadat een motor in botsing kwam met een auto in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op dinsdag (11 juni) om 20 uur op de Phang Mueang Sai Kor Road op de hoogte waren gebracht van het ongeval. Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde auto en motor op de weg te vinden. De vrouwelijke bestuurder, mevrouw Suppaluck Buathong, wachtte ter plaatse op de politie.

Op het voetpad in de buurt vonden reddingswerkers twee lichamen. Eén werd door de politie geïdentificeerd als de heer Hamza Chokri Fikri, 30, een Frans staatsburger. Het andere vrouwelijk lichaam werd niet geïdentificeerd op naam, leeftijd of nationaliteit. De familie en de ambassade van de Franse man werden gecontacteerd over het tragische incident.

Getuigen vertelden de politie dat de auto rechtsaf een hotel inreed voordat de motor, waarop de buitenlandse man reed, tegen de sedan botste.

De politie van Patong zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor mogelijke verdere juridische stappen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.