UPDATE: 44-jarige Russische man gewond door meerdere geweerschoten terwijl hij in auto zat in Phuket

Thalang-

Een 44-jarige Russische man is gewond geraakt door geweerschoten terwijl hij in een geparkeerde auto zat voor een café in Cherng Talay.

Ons vorige verhaal:

Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat ze op woensdag (11 juni om 45:7 uur) op de hoogte waren gebracht van het incident.th) in de botenlaan die ongeveer een kilometer van het politiebureau Cherng Talay ligt.

Hulpdiensten en politie kwamen ter plaatse om de gewonde man te vinden die nu is geïdentificeerd als de heer ALEYNIKOV DMITRY, 44, Russisch staatsburger, nog steeds in de auto. Hij was nog bij bewustzijn, op de hoogte en kon lopen. Hij liep verwondingen op door drie schotwonden in de buurt van zijn borst en arm. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. In de voorruit van de auto werden vier kogelgaten gevonden.

De heer Dmitry beantwoordde geen onmiddellijke vragen over een mogelijk motief of de situatie, ondanks dat hij op de hoogte was en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp. Aangenomen wordt dat zijn wonden niet levensbedreigend zijn.

De politie van Cherng Talay is op zoek naar de verdachte, vermoedelijk een buitenlandse man.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.