Kleine boten in Phuket mogen niet de zee op

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven dat het voor kleine boten tot 10 juni 2023 verboden is om havens op open zee te verlaten.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Nachapong Pranit, vertelde de Phuket Express dat volgens de Thai Meteorological Department (TMD) zware regenval zal plaatsvinden samen met sterke golven in de Andamanse Zee tot drie meter hoog in open zee of meer dan drie meter hoog. hoog in een onweersgebied.

Het Phuket Marine Office heeft dinsdag (6 juni) een waarschuwing afgegeven aan bootkapiteins om voorzichtiger te zijn bij het reizen op zee. Kleine boten met een lengte van minder dan 10 meter mogen tot 10 juni 2023 GEEN havens in open zee verlaten.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.