Buitenlandse man neergeschoten in auto in Phuket, verdachte vlucht

Thalang-

Een buitenlandse man werd neergeschoten in een auto die geparkeerd stond bij een café aan de Boat Avenue in Thalang.

Een buitenlander, naar verluidt een Russische man die de eigenaar is van een plaatselijk restaurant, werd vandaag, 7 juni 2023, neergeschoten in een auto die geparkeerd stond voor een café aan Boat Avenue in Cherng Talay.

Hij heeft sinds het ter perse gaan verschillende verwondingen opgelopen. De schutter, die volgens ooggetuigen een andere buitenlandse man leek te zijn, snelde weg in een auto.

Details zijn nog uiterst beperkt en de politie is ter plaatse. De namen van de betrokken personen zijn nog niet vrijgegeven aan de media.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en zal worden bijgewerkt zodra details worden vrijgegeven.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.