Dief slaagt er niet in om in te breken bij een bank in de oude binnenstad van Phuket, maar breekt in plaats daarvan in bij een bakkerij

Oude binnenstad van Phuket –

Een aspirant-dief faalde na een poging tot inbraak in een bank in de oude binnenstad van Phuket. De dief brak vervolgens in in een bakkerij in de buurt.

De politie van Phuket City werd dinsdagochtend (6 juni) op ​​de hoogte gebracht van het incident door een bankdirecteur aan de Yaoward Road in de oude binnenstad van Phuket.th).

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse. De Phuket City Police vertelde de Phuket Express dat op zondag (4 juni) om 4:00 uur de dief vanaf het dak en het plafond in de oever had ingebroken voordat hij aan een touw naar beneden viel. Hij brak in een documentenkamer en bankmedewerkers zeiden dat er niets was gestolen.

Er wordt aangenomen dat de bankrover in spe wegreed nadat de sirene in de bank afging, die op het moment van de mogelijke overval gesloten was vanwege een lang vakantieweekend. Het is niet duidelijk waarom er niet onmiddellijk een inspectie van het pand heeft plaatsgevonden.

Dezelfde dief besloot toen in te breken in een bakkerij in de buurt, ongeveer 10 meter van de bank. De dief stal een radio en 630 baht, of ongeveer 17 dollar, in contanten uit de bakkerij.

De eigenaar van de bakkerij heeft maandag (5 juni) aangifte gedaan bij de politieth). De politie van Phuket City is nog steeds op zoek naar de verdachte.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.