Illegale nachtclub in Phuket overvallen omdat ze naar verluidt tot laat open was en minderjarigen toeliet

Phuket -

Er werd een inval gedaan in een illegale nachtclub in de stad Phuket omdat deze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijd openging en minderjarigen de zaal binnenliet.

Het Mueang Phuket District Chief, de heer Pairoj Srilamoon, vertelde de Phuket Express dat dinsdag (1 juni) om 30 uur een team van functionarissen van het Mueang Phuket District Office een nachtclub op de Chana Jaroen Road nabij de Nimit Circle (Seahorse Circle) in het subdistrict Talad Yai.

De eigenaar, alleen geïdentificeerd als de heer Tanya, werd gearresteerd en naar het politiebureau van Phuket City gebracht. Hij wordt beschuldigd van het illegaal exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming, het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd, het openen van een uitgaansgelegenheid in de afgelopen wettelijke tijd en het toelaten van mensen onder de 20 jaar.

Bij de club werden ook drie 19-jarige minderjarigen aangetroffen. De naam van de nachtclub werd niet gegeven door ambtenaren, daarbij verwijzend naar verder onderzoek.

Misschien vind je deze leuk:

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Vijf senior Kathu-politieagenten, waaronder de chef, zijn overgeplaatst nadat twee illegale nachtclubs in Kathu waren binnengevallen omdat ze naar verluidt buiten de wettelijke sluitingstijden openden en minderjarigen de zaal binnenlieten.

Het districtshoofd van Kathu is overgeplaatst naar het districtshoofd van Chang Klang in Nakhon Si Thammarat.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.