Brand vernietigt huis in Thalang

Thalang-

Een brand heeft een huis in de wijk Thalang verwoest.

Brandweerlieden vertelden de Phuket Express dat ze op maandagavond (5 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van de brandth) in een huis aan Baan Ko-En in het subdistrict Mai Khao.

Ze kwamen ter plaatse met brandweerauto's en constateerden dat het vuur hevig in lichterlaaie stond. Het duurde ongeveer een half uur om het vuur onder controle te krijgen en het huis was totaal verwoest.

Er vielen echter geen gewonden en de oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.