Bestuurder gewond nadat sedan tegen hoogspanningsmast in Kathu botst

FOTO: Pannakorn/ Khao Yai reddingsteam

Kathu –

Een bestuurder heeft verschillende verwondingen opgelopen nadat ze met hun sedan tegen een elektriciteitspaal in Kathu botsten.

Hulpverleners vertelden de Phuket Express dat ze op maandag (5 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongevalth) bij de ingang van de Bang Ward Dam in Kathu. Ze kwamen ter plaatse en troffen in de buurt een beschadigde sedan en een beschadigde elektriciteitspaal aan.

De onbekende vrouwelijke bestuurder had verschillende verwondingen opgelopen. Ze werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Ze gaf aan de hulpdiensten toe dat ze moe was en voor het ongeval achter het stuur in slaap was gevallen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.