Duizenden hardlopers doen mee aan de 113e Thai Mueang Run in Phang Nga

Phang Nga-

Ongeveer 2,000 hardlopers namen deel aan de 113e Thai Mueang Run in Phang Nga.

Het hardlopen op zondag (4 junith) begon om 6:00 uur en werd geleid door Phang Nga vice-gouverneur mevrouw Niracha Banditchart. Bijna 2,000 lopers namen deel aan het evenement.

Vice-gouverneur van Phang Nga, mevr. Niracha, vertelde de pers dat dit evenement de 113e verjaardag vierde van de vestiging in het Thaise Mueang-district. Het evenement was bedoeld om de dag te herinneren en mensen in de wijk te herenigen. Het hardloopevenement heeft ook het lokale toerisme en de economie ondersteund.

Er was zelfs een antieke lokale markt waar lokale producten en etenswaren werden verkocht met een incheckruimte voor het maken van foto's.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.