Mannelijk lichaam drijvend gevonden nabij strand in Thalang, Phuket

Thalang-

Bij een strand in de wijk Thalang is een lichaam van een man gevonden.

De politie van Thalang werd maandagochtend (5 juni) op ​​de hoogte gebracht van het lichaamth) bij een strand in Ao Po, subdistrict Pa Klok.

Politie, medisch personeel en de Phuket Express arriveerden op het strand om het lichaam te vinden dat later werd geïdentificeerd als de heer Pracheun Thammawong, 59 op het strand. Het lichaam was al door lokale vissers uit het water gehaald om te voorkomen dat het door sterke golven zou worden weggespoeld nadat ze de politie hadden gebeld. Op zijn hoofd werd een kleine wond gevonden. Er wordt aangenomen dat meneer Pracheun minstens 24 uur voordat zijn lichaam werd gevonden stierf.

Zijn familieleden vertelden de politie dat meneer Pracheun alleen voor vissen zorgde en drijvende manden in de zee ving. Ze probeerden zondag (4 juni) contact met hem op te nementh) maar mislukt. Sterke wind en golven zouden hem in zee kunnen hebben gesmeten voordat hij verdronk. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Er zijn recent een aantal soortgelijke verdrinkingen geweest in Phuket:

Een Russische toerist is verdronken op een strand in Thalang nadat hij naar verluidt de rode vlaggen had genegeerd die aangeven dat zwemmen niet is toegestaan.

Een Russische toerist is zaterdag (27 mei) verdronken op Patong Beachth) in de vroege morgen.

Twee buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze worstelend in het water bij Patong Beach waren gevonden.

Een man uit Myanmar is verdronken tijdens het zoeken naar vis in de buurt van een strand in Thalang.

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven waarin wordt meegedeeld dat het voor kleine boten tot 4 juni 2023 verboden is om havens op open zee te verlaten.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.