Buitenlandse toerist in Phuket uit minibus gedwongen vanwege passagiersgeschillen tussen rivaliserende chauffeurs

Phuket-

Een eenzame buitenlandse vrouwelijke toerist werd uit een minibus in Phuket gedwongen door chauffeurs van andere busjes die in de haven van Phuket Rassada werkten. De chauffeurs beweerden dat de chauffeur van het app-aanroepende busje van de toerist geen passagiers in de haven kon ophalen en zeiden tegen de toerist dat ze haar koffer daar uit moest slepen als ze van plan was om te gebruiken app-melding services.

Het incident, dat veel werd gedeeld op sociale media en viraal ging, vond plaats op 3 juni in de haven van Phuket Rassada in Phuket. De niet-geïdentificeerde bestuurder van een openbare minibus die het incident plaatste, beweerde dat hij werd tegengehouden door een groep van 5-6 mannen toen hij op het punt stond zijn vrouwelijke buitenlandse passagier vanuit de haven naar haar bestemming te brengen.

De chauffeur die gele kentekenplaten nodig had en opereerde als een volgens hem legale app-aanroepende chauffeur, verklaarde dat de mannen zijn minibusje omsingelden en zijn passagier, een eenzame vrouwelijke reiziger, zeiden uit het busje te stappen en haar koffer eruit te slepen het havengebied als ze van plan was diensten van stuurprogramma's voor app-berichten te gebruiken.

De mannen hadden ruzie met de chauffeur die beweerde dat hij passagiers niet rechtstreeks vanuit de haven kon ontvangen. De chauffeur probeerde beleefd te onderhandelen over een uitzondering, aangezien zijn passagier al in het busje zat. De mannen weigerden echter en drongen erop aan dat de toerist pas in zijn busje mocht stappen nadat ze buiten het havengebied was.

Een verhitte discussie duurde een tijdje. De chauffeur beweerde dat de mannen hem uitdaagden tot een gevecht, maar hij ontkende dit. Na een tijdje kwam de chef van de mannen opdagen en liet de chauffeur met zijn passagier mee.

De chauffeur verklaarde later dat hem was verteld dat hij niet mocht worden opgehaald voor de app, ook al had zijn busje wettelijke gele kentekenplaten en andere transportvereisten. Hij drong er bij de politie op aan om serieus op te treden tegen de mannen op de beelden om het toeristische imago van Phuket te herstellen.

De namen van degenen die bij het incident betrokken waren, werden ingehouden door relevante functionarissen die het incident onderzochten.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.