Zeeschildpad met verloren flipper gered in Phang Nga

Phang Nga-

Een zeeschildpad die een van zijn vinnen was kwijtgeraakt, is gered in het Tai Mueang-district.

Het Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park Office vertelde de Phuket Express dat ze van lokale dorpelingen op de hoogte waren gebracht dat een gewonde zeeschildpad die nog in leven was, op een strand was gevonden.

De reddingsteams gingen naar het strand om een ​​Olive Ridley-zeeschildpad te vinden van ongeveer 56 centimeter lang en 55 centimeter breed. De rechterflipper ontbrak. Er wordt aangenomen dat de schildpad mogelijk vastzat in een visnet, waardoor hij enkele wonden en een infectie aan zijn vin opliep, wat leidde tot het ongelukkige verlies.

De gewonde zeeschildpad is naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centre in Phuket gebracht.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.