Russische man verdrinkt op Phuket Beach

Phuket -

Een Russische toerist is verdronken op een strand in Thalang nadat hij naar verluidt de rode vlaggen had genegeerd die aangeven dat zwemmen niet is toegestaan.

De toeristenpolitie van Phuket werd op zaterdag (4 juni om 00:3 uur) op de hoogte gebrachtrd) dat een mannelijke Russische toerist was verdronken op het strand van Nai Thon.

Strandwachten op het strand vertelden de politie dat de toerist de rode vlag negeerde.

Strandwachten waarschuwden hem ook voordat hij hen ook negeerde. De toerist verdronk voordat hij uit het water werd gehaald.

Er zijn onlangs een aantal incidenten geweest waarbij toeristen verdronken in Phuket, zoals we hieronder hebben besproken.

Een toerist uit Kazachstan is verdronken op Kata Beach omdat hij naar verluidt de rode vlaggen negeerde die verklaren dat zwemmen niet was toegestaan.

Een Russische toerist is zaterdag (27 mei) verdronken op Patong Beachth) in de vroege morgen.

Twee buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze worstelend in het water bij Patong Beach waren gevonden.

Een man uit Myanmar is verdronken tijdens het zoeken naar vis in de buurt van een strand in Thalang.

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven waarin wordt meegedeeld dat het voor kleine boten tot 4 juni 2023 verboden is om havens op open zee te verlaten.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.