Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Majesteit de Koningin van Thailand van TPN Media

Thailand-

Thailand viert de koninklijke verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana op zaterdag 3 junird.

Hare Majesteit werd geboren op 3 juni 1978 in het Hat Yai-district in Songkhla, Zuid-Thailand. Dit jaar is haar 45e verjaardag gevierd.

De portretten van Hare Majesteit de Koningin zijn in het hele land in het openbaar en in huizen geplaatst, evenals de kleuren paars en wit en de symbolische vlaggen van Hare Majesteit.

Het TPN-mediateam wenst Hare Majesteit een zeer gelukkige, lonende en vreugdevolle dag bij deze speciale gelegenheid en vele, vele anderen.

Lang leve de koningin!

Het Bureau van het Koninklijk Huis nodigt het publiek uit om Hare Majesteit de Koningin het beste te wensen ter gelegenheid van haar verjaardag op 3 juni 2023. Weldoeners kunnen een online boek ondertekenen via de website van het agentschap, www.royaloffice.th, van 2 tot 4 juni.

Thailand organiseert een ceremonie ter herdenking van Vesak of Visakha Bucha-dag met meer dan 3,500 monniken uit 50 landen die zullen deelnemen aan de tweedaagse viering.

The Pattaya News merkt op dat er in het hele land een verbod op de verkoop van alcohol en sluiting van uitgaansgelegenheden zal worden afgedwongen om de heilige ceremonie te respecteren tijdens de evenementperiode op de eigenlijke Vesak-dag, 3 juni, zaterdag, gedurende 24 uur van vrijdagavond tot zaterdag-/zondagochtend om Middernacht.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.