Motorrijder sterft na botsing met een luxe sedan in Thalang, Phuket

Thalang-

Een motorrijder werd ter plaatse dood verklaard nadat hij met zijn motor tegen een luxe sedan aanreed in de wijk Thalang.

De hulpdiensten werden na middernacht (2 juni) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalnd) in het subdistrict Paklok. Zij en verslaggevers van Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde motor en een helm bij een elektriciteitspaal op de middenberm. Het lichaam van de heer Chaiyasit Tantirangsimapan, 48, werd vlakbij gevonden met ernstig hoofdletsel.

De beschadigde Audi sedan werd gevonden met een kapotte voorruit. De bestuurder, wiens naam niet aan verslaggevers is bekendgemaakt, is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouwelijke passagier in de sedan die verslaggevers vroeg om niet genoemd te worden, zei dat de motorrijder vlak voor hun sedan een U-bocht maakte.

Buurtbewoners in de buurt zeiden dat er op deze plek veel verkeersongevallen waren vanwege de U-bochtlocatie en de snelheid van tegemoetkomende voertuigen.

De politie van Thalang controleert echter camerabeelden om de oorzaak van het ongeval te achterhalen voor verdere mogelijke juridische stappen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.