Bestuurder gewond en acht voertuigen beschadigd nadat minibus in Patong-winkel crasht

Patong-

Een bestuurder liep verwondingen op nadat hij met zijn minibusje tegen een elektriciteitspaal en een winkel in Patong botste. Bij het incident raakten in totaal acht voertuigen beschadigd.

De hulpdiensten werden op donderdagavond (9 juni) om 30 uur op de hoogte gebracht van het ongevalst) op de Ratch Uthit 200 Pi Road voor de OTOP-markt in Patong.

Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een minibusje tegen een elektriciteitspaal en een winkel was gereden. De bestuurder, wiens naam niet bekend is gemaakt, liep diverse verwondingen op. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Tijdens het ongeval zaten er geen passagiers in de minibus. De niet-geïdentificeerde winkel, vijf motoren en twee sedans die in de buurt geparkeerd stonden, raakten ook beschadigd.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort om mogelijke juridische stappen te overwegen.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.