Vijf buitenlanders gered nadat longtailboot kapot ging in Krabi

Krabi-

Vijf buitenlandse toeristen zijn gered nadat een langstaartboot kapot ging in Krabi.

Medewerkers van het Hat-Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi National Park vertelden de Phuket Express dat woensdag (31 mei)st) werden ze door een chauffeur op de hoogte gebracht dat de motor van een langstaartboot van de boot was losgemaakt en bij Railay Bay in zee was gevallen.

Vijf buitenlandse toeristen die niet werden geïdentificeerd, maar alleen beschreven als een man, een vrouw, twee meisjes en een jongen, zijn uit de kapotte boot gered. Ze werden veilig teruggebracht naar het land door medewerkers van het nationale park.

Misschien vind je deze leuk:

Twee buitenlandse toeristen en een bootkapitein zijn gered nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Een Maleisische moeder en haar zes jaar oude dochter zijn dood verklaard nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Negen Zweedse toeristen hebben het overleefd nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Een Australiër en een toerist uit Myanmar zijn gered nadat de motor van een langstaartboot defect was geraakt nabij een eiland in Krabi.

Drie toeristen en vier bootbemanningsleden zijn gered nadat een speedboot kapseisde in Krabi.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.