Thailand rangschikt de derde digitale nomadenhaven ter wereld

PERSBERICHT:

Volgens een onderzoek van de online cv-service Resume.io staat Thailand op de derde plaats als topbestemming voor digitale nomaden, na de Verenigde Staten en Spanje.

Het onderzoek analyseerde 25,976 Instagram-berichten met de hashtag #digitale nomade en gebruikte locaties met geotags om de populariteit van landen en steden te bepalen.

De top 10 van landen voor digitale nomaden, gebaseerd op Instagram-berichten vanaf april 2023, zijn de Verenigde Staten, Spanje, Thailand, Mexico, Frankrijk, Indonesië, Portugal, Italië, het Verenigd Koninkrijk en India.

Thailand, met name Bangkok, domineert het digitale nomadenlandschap in Azië en Oceanië, met het hoogste aantal #digitale nomade Instagram-berichten. Chiang Mai, Koh Phangan en Krabi behoren ook tot de topbestemmingen voor digitale nomaden in Azië.

Chiang Mai staat bekend om zijn uitstekende co-working-ruimtes, terwijl Krabi schilderachtige landschappen en toegang tot prachtige stranden biedt. Koh Phangan heeft natuurlijke schoonheid en talloze werkplekken voor nomaden.

Het is vermeldenswaard dat ongeveer 40 landen nu visa voor digitale nomaden aanbieden, en de meeste hebben hun inreisbeperkingen uit het pandemische tijdperk opgeheven.

BRON: PRD

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.