Taxichauffeur gewond na auto-ongeluk in Phuket

Phuket -

Een taxichauffeur liep verwondingen op nadat hij met zijn auto tegen een boom en een verkeersbord op een middenberm in Thalang botste.

De politie van Thalang werd op dinsdag (4 mei om 46:30 uur) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krassattri Road in noordelijke richting in het subdistrict Thep Krassattri.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde taxi op de middenberm aan te treffen. De taxichauffeur, de heer Monsit Mapiyapan, 51, had meerdere verwondingen opgelopen. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Op het moment van het ongeval zaten er geen passagiers in de taxi.

Getuigen vertelden de Phuket Express dat het hevig regende en dat de weg nat was. De taxi, die met hoge snelheid reed, verloor de macht over het stuur en zwenkte de middenberm op voordat hij tegen de boom en het verkeersbord botste.

==========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.