Phuket Airport Houdt Grote Brandoefening

Phuket-

Phuket International Airport heeft aangekondigd dat ze vandaag (31 mei) een brandoefening houden met een aanzienlijke hoeveelheid rook als onderdeel van de oefening.

De oefening begon vandaag om 10 uur tot 00 uur nabij baan 27. Tijdens de oefening ging er een grote hoeveelheid rook de lucht in rond het vliegveld. Het luchthavenpersoneel verontschuldigde zich voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat Phuket International Airport dit elke keer vóór een brandoefening aan het publiek moet bekendmaken, omdat lokale bewoners soms niet wisten dat de situatie op de luchthaven slechts een praktijk was en in het verleden terecht gealarmeerd waren.

Deze oefeningen worden regelmatig gehouden met uitgebreide waarschuwingen aan het publiek in het belang van de veiligheid op de internationale luchthaven van Phuket.

=================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.