UPDATE: Australische man krijgt boete van 10,000 Baht en betaalt 40,000 Baht voor schade na verkeersongeval in Phuket

Phuket -

Een Australische man kreeg een boete van 10,000 baht en betaalde 40,000 baht schadevergoeding na een verkeersongeval met een minivan in Wichit, Mueang Phuket. Hij riskeerde ook een gevangenisstraf van twee maanden, maar hij kreeg opschorting van zijn gevangenisstraf met een proeftijd van een jaar.

Ons vorige verhaal:

Australische man geconfronteerd met verschillende juridische aanklachten na verkeersongeval in Phuket.

Nu onze update:

Dat heeft de provinciale politie van Phuket woensdag (31 mei) aan de Phuket Express verteldst) dat de Australische man werd geïdentificeerd als MR. NAVALE LACHLAN en zijn vriend die met hem reed, werden geïdentificeerd als MR. HAIDER RUBAY, staatsburger van de Emiraten (Verenigde Arabische Emiraten). De Phuket Express merkte op dat de politie van Phuket oorspronkelijk zei dat de heer LACHLAN, Australiër, de bestuurder was, maar corrigeerde die verklaring vervolgens.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat de heer RUBAY, een Emirati-onderdaan, de feitelijke bestuurder was, maar op 29 mei de nacht na het incident onmiddellijk was teruggevlucht naar zijn land nadat hij hoorde van mogelijke juridische stappen.

De Phuket Kwaeng Court heeft de zaak al beoordeeld. De heer LACHLAN, Australiër, die de zijspiegel van de minibus had beschadigd, riskeerde een gevangenisstraf van twee maanden, maar hij kreeg opschorting van zijn gevangenisstraf met een proeftijd van een jaar. Hij kreeg een boete van 10,000 baht en moet 40,000 baht betalen aan de minibuschauffeur voor de schade.

==========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.