UPDATE: Student dood verklaard na motorbotsing met bus in Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew-

Een studente die ernstig gewond raakte nadat hun motor in botsing kwam met een bus in Koh Kaew, Mueang Phuket, is later in een plaatselijk ziekenhuis dood verklaard.

Ons vorige verhaal:

Hulpdiensten werden dinsdagochtend (30 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road op de zuidelijke baan nabij de Bang Khu-onderdoorgang.

Nu voor de update:

De 17-jarige student-rijder die ter plaatse ernstig gewond raakte, is later in een plaatselijk ziekenhuis dood verklaard.

De buschauffeur, de heer Panuwat Jakkarat, 36, vertelde de politie dat hij van een benzinestation de middelste baan opkwam voordat hij de crash hoorde. Buurtbewoners in de buurt vertelden The Phuket Express dat ze een hard geluid hoorden, zoals een ontploffing van een band. Later ontdekten ze dat de studentrijder zijn motor had gecrasht.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor mogelijke verdere juridische stappen.

De naam van het tienerslachtoffer werd ingehouden vanwege zijn leeftijd.

===========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.