Student ernstig gewond na motorbotsing met bus in Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew-

Een berijder die een student is, liep ernstige verwondingen op nadat hun motor in botsing kwam met een bus in Koh Kaew, Mueang Phuket.

Hulpdiensten werden dinsdagochtend (30 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road op de zuidelijke baan nabij de Bang Khu-onderdoorgang.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde motor en de bus op de weg. In de buurt vonden ze de 17-jarige mannelijke ruiter die een studentenuniform droeg van een school in Phuket Town. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een ziekenhuis in de buurt gebracht.

De naam van de gewonde tiener werd ingehouden vanwege zijn leeftijd.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor mogelijke verdere juridische stappen.

=======================

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.