Pick-up crasht tegen elektriciteitspaal in Kathu, waardoor stroomuitval van vijf uur en wegafsluitingen ontstaan

Kathu –

Een pick-uptruck botste tegen een elektriciteitspaal in Kathu, waardoor er vijf uur stroomuitval was en een weg in het gebied was afgesloten.

De Phuket Provincial Electric Authority (PEA) werd op maandagavond (29 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Wichit Songkram Road in de buurt van de Kathu Chinese Shrine. Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een pick-uptruck tegen een elektriciteitspaal was gebotst, waardoor de paal zwaar beschadigd was.

PEA-stafleden vertelden de Phuket Express dat ze de kapotte elektriciteitspaal hadden verwijderd en een nieuwe elektriciteitspaal hadden geïnstalleerd, wat ongeveer vijf uur duurde.

Tijdens de reparatiewerkzaamheden aan delen van Kathu viel de stroom uit en was de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Het was niet meteen duidelijk of de bestuurder van het ongeval een schadevergoeding zou krijgen. Ze werden ook niet geïdentificeerd door de politie van Kathu, noch werd hun medische toestand na het ongeval bijgewerkt naar de media.

==========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.