Niet-geïdentificeerde buitenlandse man vernielt zijspiegels van minibus tijdens verkeersongeval in Phuket – VIDEO

Phuket -

Een buitenlandse mannelijke bestuurder heeft een zijspiegel van een minibus vernield tijdens een vermeend verkeersongeval in Wichit, Mueang Phuket.

De minibuschauffeur, de heer Monnapan Makarapan, vertelde de Phuket Express dat hij op maandag (29 mei) aangifte heeft gedaan bij de politie van Chalongth). Hij vertelde de politie dat er een verkeersongeval was met zijn minivan en een sedan waarvan de bestuurder een mannelijke blanke buitenlander was.

Ze stopten om te praten over een geschil over voorrang, maar de buitenlandse chauffeur vernielde onmiddellijk de zijspiegels van de minibus van Monnapan op de Chao Fa East Road in Wichit.

De onbekende buitenlandse man, van wie Monnapan zei dat hij in een vlaag van ongecontroleerde woede verkeerde, vluchtte toen weg toen Monnapan dreigde de politie te bellen en de man vertelde te wachten op wetshandhaving.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze contact hebben opgenomen met de politie van Wichit voor verder onderzoek. Ondertussen werd een video van een dashcam van het incident op lokale sociale media geplaatst en ging viraal, waarbij veel Thaise gebruikers zeiden dat de onbekende buitenlandse man geïdentificeerd, aangeklaagd en mogelijk zelfs gedeporteerd moet worden.

======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.