Hare Koninklijke Hoogheid De Thaise Koningin viert dit weekend haar verjaardag

Het Bureau van het Koninklijk Huis nodigt het publiek uit om Hare Majesteit de Koningin het beste te wensen ter gelegenheid van haar verjaardag op 3 juni 2023. Weldoeners kunnen een online boek ondertekenen via de website van het agentschap, www.royaloffice.th , van 2 tot 4 juni.

Het Bureau van het Koninklijk Huis doet deze uitnodiging aan het publiek om samen hun eerbied en goede wensen te betuigen aan Hare Majesteit de Koningin ter ere van haar verjaardag. De ondertekening kan op deze speciale dag, zaterdag 3 juni, online plaatsvinden.

Het Bureau van het Koninklijk Huis heeft verschillende locaties ingericht voor het ter plekke signeren van de felicitatieboekjes van 8 uur tot 30 uur, waaronder:

Bang Pa-In (บางปะอิน) Koninklijk Paleis
Klai Kang Won (ไกลกังวล) Paleis
Phu Ping Ratchaniwet Paleis
Phu Phan Rajaniwet (ภูพาน ราชนิเวศน์) Paleis
Thaksin Ratchaniwet (ทักษิณ ราชนิเวศน์) Paleis, en
Het Grand Palace, hoewel de ondertekeningstijd daar is van 8:00 tot 12:00 uur.

Het voorgaande is een persbericht van het Thai National News Bureau

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/