1,000 meter lang visnet verwijderd uit onderwaterrif in Phuket

Phuket -

Ongeveer 1,000 meter lang visnet werd verwijderd uit een koraalrif onder water in de zee van Phuket.

Het Phuket Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op maandag (29 mei).th) inspecteerden zij en vrijwillige duikers het onderwatergebied bij het Racha Noi-eiland in Rawai. De inspectie volgde nadat ze eerder deze week een klacht hadden ontvangen van de 'MONSOON GARBAGE THAILAND' Facebook-pagina.

De DMCR en duikers vonden een visnet van in totaal 1,000 meter lang. Sommige delen werden geplakt op natuurlijk koraal en sommige delen werden geplakt op kunstmatig koraal.

Alle delen van het visnet zijn uit het onderwatergebied gehaald.

==============================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.