De gouverneur van Phuket geeft opdracht tot onderzoek naar onderwaterschilderijen

Phuket -

De gouverneur van Phuket heeft opdracht gegeven tot een onderzoek nadat foto's van een duiker die onder water schildert op sociale media zorgen baarden over mogelijke schade aan koraal en zee.

De gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, vertelde de Phuket Express dat foto's die viraal gingen op sociale media beweren dat het in Phuket is gebeurd.

Ambtenaren van de Phuket Natural and Environment Resources Department onderzoeken waar het incident precies heeft plaatsgevonden.

Als het incident in Phuket plaatsvond, zullen ambtenaren juridische stappen ondernemen tegen het duikbedrijf en de schilder.

===========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.