Certificaat gegeven aan Phuket-verpleegster die stopte om gewonde te helpen terwijl hij niet aan het werk was

Phuket -

Er werd een certificaat uitgereikt aan een verpleegster die geen dienst had toen ze stopte om een ​​gewonde te helpen bij een verkeersongeval in Thalang.

Op maandag (29 meith) de directeur van het Vachira Phuket Hospital Dokter Weerasak Lorthongkam overhandigde de geregistreerde verpleegster mevrouw Juthathip Promsut een certificaat, vertelde dokter Weerasak aan de Phuket Express.

Verpleegster Juthathip had geen dienst toen ze vorige week een ongeval tussen twee motoren zag bij het Phuket Heroines Monument in Thalang. Ze stopte ter plaatse om de gewonde vrouw te helpen die haar arm niet kon bewegen terwijl ze op een ambulance wachtten. De vrouw is later naar een ziekenhuis in de buurt gebracht.

Verpleegster Juthathip zei dat ze gewoon deed wat elke goede verpleegster of dokter zou doen als ze iemand in moeilijkheden zagen.

===========================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.