Toeristen gered na bijna verdrinking op Patong Beach in Phuket

Patong-

Twee buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze worstelend in het water bij Patong Beach waren gevonden.

De strandwachten van Patong vertelden de Phuket Express dat op maandagochtend (29 mei).th) gingen twee toeristen het water in bij Patong Beach. Ze werden allebei veilig teruggebracht naar het strand door strandwachten nadat ze waren gezien terwijl ze worstelden in de zee om het hoofd boven water te houden.

Op het strand waren rode vlaggen geplaatst om zwemmers te waarschuwen vanwege de sterke golven niet het water in te gaan. De twee toeristen luisterden echter niet naar de waarschuwing en moesten worden gered.

De namen en nationaliteiten van de toeristen werden niet geïdentificeerd door de strandwachten van Phuket.

Een Russische toerist is zaterdag (27 mei) verdronken op Patong Beachth) in de vroege morgen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.