Russische toerist verdronken op Patong Beach

Patong-

Een Russische toerist is zaterdag (27 mei) verdronken op Patong Beachth) in de vroege morgen.

Hulpverleners vertelden de Phuket Express dat ze vandaag om 7 uur op de hoogte waren gebracht van het incident door familieleden van het slachtoffer op Patong Beach. Ze kwamen snel aan op het strand en het duurde ongeveer 30 minuten voordat reddingswerkers de buitenlandse man in zee vonden drijven.

Het slachtoffer werd naar het strand getrokken en werd later geïdentificeerd als de heer Rafaylovich Pavel, 53, een Russische staatsburger. Hij werd ter plekke dood verklaard.

Zijn vrouw, wiens naam niet bekend is gemaakt, vertelde aan de Thaise media dat het stel ging zwemmen voordat haar man verdronk nadat hij in de problemen kwam in het water.

De Russische ambassade is al op de hoogte gebracht en de familie regelt de begrafenis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.