Russische motorrijder krijgt een boete van 5,000 Baht nadat hij betrapt werd op het doen van wheelies in Phuket

Rawai-

Een Russische motorrijder kreeg een boete van 5,000 baht nadat hij op camera was betrapt terwijl hij wheelies deed op een weg in Rawai, Phuket.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express op zaterdag (27 mei) over het incidentth). Foto's van een buitenlandse rijder die wheelies deed op Sai Yaun Road gingen eerder deze week viraal op Thaise sociale media en wekten woedende Thaise staatsburgers die eisten dat de rijder zou worden gevonden en gearresteerd.

De politie van Chalong zette haar onderzoek voort en identificeerde de berijder als de heer Anatolii Shatalov, 26, een Russische staatsburger. Op 25 meith, meldde de Russische rijder zich bij de politie van Chalong en gaf toe dat hij de persoon op de foto's was.

Anatolii wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag dat overlast veroorzaakt en rijden zonder rijbewijs. De Russische rijder heeft de beschuldigingen toegegeven, maar heeft niet duidelijk gemaakt waarom hij de verkeers- en verkeerswetten overtrad.

Op vrijdag (26 meith) oordeelde de Phuket Kwaeng Court de zaak en kreeg Anatolii een boete van 5,000 Baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.