Thapanee Kiatphaibool aangesteld als nieuwe TAT-gouverneur

PERSBERICHT:

Thapanee Kiatphaibool is goedgekeurd als de nieuwe gouverneur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), met ingang van 1 september. De beslissing werd genomen door het TAT-bestuur, op aanbeveling van de benoemingssubcommissie, die op 20 februari met het wervingsproces begon.

Thapanee werd unaniem gekozen door de subcommissie, voorgezeten door Arrun Boonchai, de permanente secretaris van het Ministerie van Toerisme en Sport. De selectiecriteria waren gericht op administratieve capaciteiten, kennis van de toeristenindustrie en marketingexpertise.

De nieuwe TAT-gouverneur sprak haar eer uit dat ze werd gekozen als de nieuwe gouverneur en verzekerde touroperators dat ze het toerismepromotiebeleid van haar voorganger, Yuthasak Supasorn, zou voortzetten om een ​​soepele overgang te garanderen. Zodra haar benoeming officieel is, is ze van plan haar strategie bekend te maken voor het ontwikkelen van toeristische promotieplannen in samenwerking met de particuliere sector.

Thapanee werkt sinds 1999 bij de TAT en trad toe nadat ze haar master in de wetenschappen aan de Universiteit van Surrey in het Verenigd Koninkrijk had afgerond. Ze heeft verschillende functies binnen de organisatie vervuld en is momenteel plaatsvervangend gouverneur binnenlandse marketing.

Tijdens de Covid-19-pandemie speelde Thapanee een sleutelrol bij het initiëren van het certificeringsprogramma Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA). Dit programma stelde hotels en diensten in staat om te voldoen aan specifieke gezondheids- en veiligheidsnormen, en het werd een verplichte vereiste voor hotels die zich wilden registreren als quarantainevoorziening tijdens periodes van strikte Covid-19-controlemaatregelen.

BRON: NNT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.