Indiase man gearresteerd voor vermeende diefstal van telefoon van Thaise vrouw in Krabi

Krabi-

In Ao Nang in Krabi is een Indiase man gearresteerd nadat hij een mobiele telefoon zou hebben gestolen van een Thaise vrouw.

De provinciale politie van Krabi vertelde de Phuket Express dat het incident eerder deze week plaatsvond. De Indiase man kwam praten met een Thaise vrouw die hij ontmoette in een restaurant in Ao Nang. Hij zou de mobiele telefoon van de vrouw, een iPhone 8 Plus, hebben meegenomen.

De vrouw, wiens naam door de relevante wetshandhavers was achtergehouden, deed aangifte bij de politie van Ao Nang en de politie spoorde de verdachte op aan de hand van camerabeelden in het restaurant voordat een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Krabi werd uitgevaardigd voor de Indiase verdachte.

De Indiase man is aangehouden met de gestolen mobiele telefoon, aldus de politie. Hij werd naar het politiebureau van Ao Nang gebracht om 's nachts te worden beschuldigd van diefstal.

De Phuket Express noteerde dat de namen van de betrokkenen, waaronder de verdachte, niet door de politie werden gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.