Dolfijn dood aangetroffen op strand in Krabi

Krabi-

Een dolfijn werd dood aangetroffen bij een eiland in het district Nuea Khlong.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat donderdagochtend (25 mei).th), kregen ze bericht van een dorpshoofd in Koh Sri Boya dat er een dode dolfijn was gevonden op Lang Koh Beach.

De dolfijn was 1.50 meter lang en woog ongeveer 100 kilogram. Op zijn lichaam werd een wond gevonden. De dode dolfijn werd naar het Department of Marine and Coastal Resource Tang Office gebracht voor autopsie om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.