Ambtenaren inspecteren dierenwinkel in Rassada, Phuket na klachten over vermeende verkoop van illegale sigaretten

Rassada-

Ambtenaren inspecteerden een dierenwinkel in Rassada nadat ze klachten hadden ontvangen over vermeende verkoop van illegale sigaretten.

Er werd echter niets illegaals gevonden.

Het stadsdeelkantoor van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat er illegale sigaretten werden verkocht in een dierenwinkel in de buurt van de gemeente Rassada in het district Mueang Phuket.

Op woensdagavond (24 meith) ging een team van het Phuket City District Office en de Phuket City Police naar de dierenwinkel.

De politie vond echter geen illegale sigaretten in de winkel of andere illegale artikelen en zei dat de winkel aan alle wettelijke vereisten voldeed.

Als gevolg hiervan werd de naam van de dierenwinkel achtergehouden.

In Mueang Phuket zijn drie verdachten aangehouden met honderden e-sigaretten en honderden dozen illegale sigaretten.

De politie van Phuket heeft twee Thaise vrouwen gearresteerd, van wie er één een 17-jarige tiener is, voor het illegaal verkopen van smokkelwaar en vapen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.