Verdachte gearresteerd met 5,800 methamfetaminepillen in Rassada, Phuket

Rassada-

Een mannelijke verdachte uit Nakhon Si Thammarat werd gearresteerd in Rassada, Phuket met 5,800 methamfetaminepillen.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze de 39-jarige Pairoj Mangsri uit Nakhon Si Thammarat hebben gearresteerd. Bij hem werden 1.19 gram crystal methamfetamine en 5,800 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in Soi King Kaew in Rassada.

De arrestatie kwam nadat de politie een anonieme tip had ontvangen dat de heer Roj illegale drugs verkocht in het Rassada-gebied.

De politie van Phuket voerde een steekoperatie uit waarbij ze uiteindelijk de verdachte arresteerden.

Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling deze te verkopen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.