Officiële lancering van "Anchan Mountain Breeze", Phuket's nieuwste 2,700 MB luxe villaproject

PERSBERICHT:

PHUKET –

Anchan onthult megaproject "Anchan Mountain Breeze" in H2, gericht op het luxe villasegment "Amidst Breathtaking Nature in Khao Phratheaw", een nieuw herkenningspunt van residentieel onroerend goed in Phuket.

(Phuket, Thailand) Anchan maakt opnieuw gebruik van zijn potentieel als leider van de ontwikkelaars van luxe villa's in Phuket en komt tegemoet aan de verdubbelde vraag met het nieuwste megaproject van 2.7 miljard baht [2,700 MB] "Anchan Mountain Breeze", gelegen op een plateau van 60 rai of 96,000 m², die is omgeven door bergen 270 graden rond.

Het project presenteert ruime en luxe gelijkvloerse villa's op een uitgestrekt landgoed. De lay-out met 3 villa's debuteert in deze ontwikkeling om te voldoen aan de woonbehoeften van middelgrote tot grote gezinnen. Na het architecturale succes van The Masterpiece is er volledig vertrouwen in de Modern Tropical-stijl, die het succes van een warm welkom voor klanten en investeerders over de hele wereld zal garanderen.

De mijlpaalsite "Te midden van adembenemende natuur in Khao Phratheaw" toont de zorgvuldig geselecteerde locatie voor deze ontwikkeling. De structuren zijn bedoeld als vakantiehuizen, met alles voorhanden voor privé wonen op een luxueus niveau van kwaliteit en comfort. Inzicht in het segment High Net Worth Individuals (HNWI's) leert dat deze groep houdt van privacy en exclusieve indelingen.

Zij geven de voorkeur aan de gelijkvloerse villa, met rust in een lommerrijke natuurlijke omgeving. Ze vermijden de drukte van de gemeenschap en het verkeer terwijl reizen naar de stad handig blijft. Het project is volledig uitgerust voor gemeenschappelijke vakantiebestemmingen, aangezien het dicht bij de stranden van Naiyang en Naiton ligt, toonaangevende internationale scholen, sportclubs op Aziatisch niveau, de luchthaven van Phuket en een gemakkelijke verbinding van 3 minuten met de belangrijkste snelwegen van Phuket.

De heer Preechapol Sae-tiw, algemeen directeur van Pearl Island Property Co., Ltd, merkte op: “Anchan Mountain Breeze is nog een ander project dat gepland staat om te lanceren in 2023. We zullen de kenmerkende architecturale identiteit van Anchan blijven aanbieden in de moderne tropische stijl. Dit keer is ons concept "Your Perfect Peace Temidden van adembenemende natuur." Dit benadrukt onze top twee prioriteiten, te weten 1. Hoogwaardig design van tijdloze luxe, met een minimalistische focus en garantie van hoogwaardige materialen, met oog voor detail, en 2. Een toplocatie met veel potentieel en consistent met bouwstijl en levensstijlen. Met name onze villa's geven gewicht aan de externe leefruimte. daarom, wij denk aan privacy, rust en een adembenemende natuurlijke sfeer, die toch zijn gemak behoudt. Als lokale ontwikkelaar van Phuket hebben we de site grondig onderzocht. En we hebben onze 17 jaar ervaring in de sector toegepast om er zeker van te zijn dat "Uw perfecte rust temidden van adembenemende natuur in Khao Phrathaew" het beste antwoord is voor zowel huiseigenaren als investeerders, nu en in de toekomst."

Het Anchan Mountain Breeze Project bevindt zich op een plateau van 60 rai of 96,000 m², dat wordt omgeven door bergen van 270 graden rondom. Dit zorgt voor een adembenemend uitzicht op de bergen bij zowel zonsopgang als zonsondergang. De ontwikkeling bevat 88 villa's in drie typen: Luxe villa met 3 slaapkamers van 473 m². op het land van 674 - 755 m², luxe villa's met 4 slaapkamers van 529 m². op een kavel van 782 – 977 m². en Grand Luxury Villa met 4 slaapkamers van 709 m². op een kavel van 1,097 – 1,325 m².

  • Verbluffende buitenruimte: een prachtige gemeenschappelijke buitenruimte voor ontspanning met een zwembad van 15 meter, een jacuzzi en uitzicht rondom royaal uitgestrekte balkons en groene tuinen, en grote ramen van 2.8 meter.
  • Signature Pavilion: Deze open structuur is uitstekend, met een ontwerp met cederhouten dakpannen versierd met teak.
  • Open Living Concept: wijd open en luchtige ruimtes met 6 meter hoge plafonds en decoratie met luxueus teakhout, verbindende ruimtes voor ontspanning, eten en koken.
  • Twee grote slaapkamers: Onze villa's hebben twee grote slaapkamers die verbonden zijn met het hoofdgebouw en nog een aparte kamer. Elke kamer heeft een teakhouten vloer, een eigen badkamer en grote ramen met uitzicht op het zwembad.

“We hebben er alle vertrouwen in onze producten te ontwikkelen naast nauwkeurigere strategieën om locaties te selecteren. Vorig jaar boekte Anchan succes met twee projecten die enthousiast onthaald werden door klanten. Investeerders van over de hele wereld die op zoek waren naar een vakantiehuis in Phuket, kochten in recordtijd elke eenheid van "Anchan Tropicana", terwijl "Anchan Flora" momenteel voor 80% is uitverkocht. Onze missie is om elk huis te bouwen alsof het ons eigen huis is, wat betekent dat we gefocust zijn op het handhaven van de hoogste kwaliteitsniveaus. Dit heeft ons een aantal klanten opgeleverd die zijn aanbevolen door hun vrienden. We verwachten daarom dat Anchan Mountain Breeze dit jaar weer een project zal zijn dat aanzienlijke belangstelling van de markt zal genereren”, besluit de heer Preechapol.

Luxe villa's met 3 slaapkamers beginnen bij 28.8 MB en luxe villa's met 4 slaapkamers beginnen bij 33.9 MB.

De Show Villa's zijn al te bezichtigen. 

Om een ​​bezichtigingsafspraak te maken, bel +66(0)92 389 9000 of e-mail [e-mail beveiligd]

Het verkoopkantoor van Anchan is elke dag geopend van 9.00 – 18.00 uur.

Voor meer informatie over het project, zie www.anchanvillas.com

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.