73-jarige buitenlandse motorrijder gewond na motorongeluk in Rawai

Rawai-

Een 73-jarige buitenlandse motorrijder is lichtgewond geraakt na een motorongeluk in Rawai.

De politie van Chalong werd op dinsdag (23 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalrd) ochtend op de Wiset Road. De politie en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden twee beschadigde motoren op de weg. De Thaise rijder, de heer Kittisak Buayai, 31, en de buitenlandse rijder, de heer Georgi Simeonov Georgiev, 73 (zijn nationaliteit werd niet door de politie bekendgemaakt), liepen beiden lichte verwondingen op.

Op camerabeelden in de buurt is te zien dat Dhr. Kittisak recht van voren kwam voordat Dhr. Georgiev naar verluidt onmiddellijk voor hem afsneed bij een U-bocht.

De politie van Chalong zet haar onderzoek echter voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.